måndag 12 april 2010

Lite dålig uppdatering!

Ja lite dålig uppdatering av både mig och tre av våra team ryttare ;) Den enda som är flitig är Lisa! Så kom igen och blogga lite nu så vi får lite uppdateringar!

I butiken så går det frammåt nu på torsdag & fredag stänger vi igen butiken för att flytta över den till våra nya fräscha lokaler så på Måndag är ni varmt välkomna att komma och handla i våra nya Lokaler :) Vi kommer att ha en större premiär öppning i början på maj då vi inte redigt hinner med nu så förslag på aktiviteter den dagen mottages gärna?

I mitt häst liv så händer det inte allt för mycket just nu vi väntar på att Linka ska föla den 25 april sen så är det ju lite tävlingar nu framöver först väntar Lenhovda på söndag med Wilma, skulle åkt till vimmerby med Gazzo men då han blivit lite förkyld så känns det så onödigt att bränna honom så han får en veckas vila nu istället och hoppas han är fitt for fajt nästa fredag då han ska till eksjö och hoppa en klass även Wilma ska gå lördag & söndag där. Det är verkligen en tävlingsplats som jag älskar stämmningen är super banorna och persornalen är bra allt är toppen helt enkelt och oftast så är det klar blå himmel och sol!
Var förövrigt och tävlade i kisa i påsk och Gazzo sköte sig jätte bra och framför allt med tanke på hans lilla förkylning som låg så hoppade han strålande! Och det var även Wilmas och min andra tävling ihop och hon skötte sig jätte bra tror dock att det går lite troll i 1m och första hindret då vi rivit det på dom på tävlingar vi varit ;) Men men i 110 cm så var vi ju dubbel nolla och det var endast tre av 30 starter som var det så då blev vi två så det var ju lite skoj har ju typ inte stått på en prisutdelning på 3 år... Ja så länge sen är det jag hade en tävlingshäst har ju bara ridit unghäst nu några år :) Men nu har man både och å det är jätte bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar till detta inlägg här.