lördag 27 mars 2010

Tävling






Hej alla!

Tävlingen idag gick jättebra! Dion var jätte fin och lagom i tempramentet! Vi var i Mantorp på Sissi Liljas anläggning. Dock var det Mjölby som var arrangörer men deras ridhustak rasade in av snön, :( Men jag tyckte att anläggningen var riktigt bra!
I förklassen som var La hoppning i två faser ( 1m ) så var han jätte fin men vi fick ett pet på tvåan. Det var ett räcke som stod ur sväng och som inte hade bnågon marklinje, jag blev inte klar utan kom lite för nära... Men efter det petet så fick jag lite mer galopp cch då gick det super! Jag var även med i Västerviks elitlag! Först ut i laget var Jonna Juberg och Diablo, de var jätte duktigta men fick ett pet på en planka och då kom de av sig lite och fick lägga en volt. Men det är inte lätt att rida lag, det blir lätt nervöst och vi vet ju alla hur duktiga dom är! Sen startade Jenny Persson och My fair lady och gjorde en jätte bra ritt! Men de fick tyvärr ner plankan...dumma plankhinder! Så var det jag och Dion, vi fick till en super runda, felfritt! Dion var jätte fin och hoppade med stor marginal över hindren! Det var roligt! Och sist startade Samantha med Santo. De gjorde bra av sig men fick två retliga pet! Vi slutade ändå 6a av 11 lag. Helt okej! Nöjd med dagen!





Vi glömde kameran i sadelkammaren i stallet, så bilden är tagen när vi kom hem! Fin häst med fint täcke! I morgon blir det att åka med Jonna och hennes familj till Västervik för att hjälpa till på div 1 tävlingarna och Jonna ska tävla! Det blir kul! Faktiskt lite skönt att för en gångs skull bara kunna njuta av denna underbara sport utan att stressa óch bli lite nervös! Hhi! Ha det bra och glöm inte bort EARTH HOUR nu! Godkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar till detta inlägg här.